2007. május 1., kedd

Rarotonga mar-mar megint mar-mar:)

Hali mindenkinek!
Ma brigaval jartuk korbe a szigetet.:)
Megneztuk a Parlamentet, ahol exclusive idegenvezetesben volt reszunk Gavin reven.:) Most mar mindent tudtunk a Cook-szigeteki politikarol es a partallasokrol, de foleg Gavin tudott meg mindent Magyarorszagrol...:))))
Az ido isteni volt, a keleti part legjobb strandjan sutkoreztunk, es buvarkodtunk.:)
Holnap jon majus 1.-e, este biztos felvonolunk a Banana Court neu helyen, foleg, ha jo sok Cook-szigeteki, esetleg Szamoai sort nyomatunk...:)))
A templomlatogatas csak erdeklodes volt, nem kell megijedni, de a dalokat jol nyomtak..:)
Holnap jon az utolso teljes napunk itt, majd szerdan visszautazunk Aucklandbe, ahol mar szinte pentek lesz, ugyhogy a csutortoki esemenyket jegyzeteljetek!!!

Na udv!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali!

jol van, latjuk azert kulfoldon se hagyjatok abba a politizalast, ami nagyon helyes...:P ;-)))

Amugy itt meg epp vmi Labour Day van, aminek nem tudom a lenyeget, csak annyit hogy allitolag ma 300 eve egyesult Skocia Angliaval es lett belole Egyesult Kiralysag... Kerdeztem a munkatarsakat hogy ezt nem illene-e megunnepelni es inkabb otthon lenni ahelyett hogy a hideg irodaban rostokolunk (jo, en nem tudnek halakkal uszkalni meg palmafak alatt hevereszni, de azert jobb dolgom is lenne...), de sajnos ok ragaszkodnak ahhoz hogy csak jovo het hetfon lesz egy kis day off es ennyi...
a feneert jottem en abba az orszagba ahol bizonyitottan a legkevesebb nemzeti unnep van... (ez amugy erdekes kerdes, miert van az, hogy egy orszagnak, ami bovelkedik csatakban, gyozelmekben, etc ilyen keves nemzeti unnepe van...) gondolom a valasz a kapitalizmus...
De nem farasztalak benneteket ezzel, jo buvarkodast (hozzatok mar vmi tengeri csillagot nekem...) meg sutkerezest

puszi

Anna