2007. február 20., kedd

csak ugy szorakoztatasbol:))

Ma este vacsira mi foztunk Tomcsival...:)igen, ez mar eleve ketkedesre ad okot..vajon mi lett belole..hat buszken jelentem, hogy teljesitettuk a feladatot. Mi az orszag imazsat a brassoi apropecsenyevel fenyezzuk. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nem lett tokeletes, de ezt vacsoravendegeinknek nem kell tudnia:)A baj a krumplival volt. Meg velunk. Mert tul sok krumplit tettunk a serpenyobe es nem akart megsulni...illetve kisse darabos lett. Nem baj, ettol volt kulonleges:) De!Ketszer is ettek belole. Lehet, hogy azert, mert marha ehesek voltak. Kieheztettuk oket es a beigert 1 ora helyett, ket oraig keszult ez az egyebkent marha egyszeru kaja:) Lenyeg, hogy megettek, sot izlett i s nekik. Es itttunk hozza 6 puttonyos tokaji aszut. Fincsi volt. Plane, hogy idejet sem tudjuk, mikor ittunk utoljara tokaji aszut:)
Hat csak ennyit akartam megosztani veletek. Nezem, de me egyikuk sem rohan a rotyire...ok, akkor nincs gaz.:)
Ja, es ma taliztunk a boltban magyarokkal....de bevallom elbujtunk a mirelitek moge. Harsany magyar csalad volt..Bocsi.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratula a brassoihoz, de vigyazzatok nehogy meggyilkoljatok a haziakat..:-D
jo ejt nektek aludjatok...
puszka
Helga

Névtelen írta...

Na hello!
Ismet szep reggelre virradtunk itt Londonban is...
Most ha igazan Skordai lennek, megjegyeznem, hogy az en nagy teljesitmenyemhez, miszerint beregisztraltam es rogton megtalaltam a modjat annak hogy kell nektek irogatni mar nem is szoltok semmit...;) :D :P :D
na jo, csak gondoltam kicsit megcsovaltatom a fejeteket...
A lenyeg, hogy egyre inkabb erosodik bennem a vagy, hogy huzzak ki hozzatok... Ez a burokracia, meg a szobatok is bejon...:D :D ;)

Na pusza nektek, orulok hogy jol vagytok

Anna (Skordai, ha meg nem jottetek volna ra...;)

Névtelen írta...

Haliho! Csak próba....

Névtelen írta...

Haliho! Ez a fozés dolog veszelyes, nagyon hozzászoknak a "huskrumpli"-hoz, vagy az egész a Tomcsika miatt volt? Már unja a nyuzelandi felkesz kajákat?
Bocsi az este miatt, de nehezen birom ezt a forditott életet. Nem tudtam ébren maradni. A lakás klassz, de azert Urom szebb (apad szerint). Puszo mamma

Névtelen írta...

Jaj, Sárika ne mérgezd már szegényeket! Befogattak, kedvesek veletek és ti így elbántok velük? :-))))