2007. február 16., péntek

Elso level Uj-Zelandrol

Hali Mindenki!!!
Hat...megerkeztunk a vilag vegere. Ez tenyleg marha messze van. A repulout nem volt annyira rossz, bar a vegen mar tenyleg nagyon untuk mar. Ausztraliaban megalltunk tankolni, addig minket atvizsgaltak. Es a par percig tarto "foldi pihenesunket" azzal toltottuk, hogy a kezipoggyaszainkat atvizsgaltak. Miutan ey megtortent, annyi idonk maradt eppen, hogy beszalljunk a gepbe es folytassuk utunkat. Egyebkent folyamatosan etettek es itattak bennunket a repulon. Es a repulos zokni is jo szolgalatot tett:)Veszelyben nem voltunk egyszer sem, mondhatni, szinte unalmas volt az ut.
Es vegul megerkeztunk. Sima ugy volt ay utlevelvizsgalat. Nem buktunk meg a vamvizsgalaton sem. Bar ma reggel derult ki, hogy tulajdonkeppen csempeszek vagyunk es torvenytelenseget kovettunk el:). Merthogy nem lehet semmilyen allati eredetu dolgot behozni az orszagba...hat mi behoztunk ket kisparnat..ludtollal kitomve. Meg annak idejen Tomas oregannyja tomte ki:) A piros mogzorossal, a Tibi es a Boci csokikkal nem volt problema.
Szoval tegnap mar furodtunk a Csendes- oceanban. Kisse hideg volt, de belemereszkedtunk. A szallasadonk, Liz, egy eleg ferfias jelenseg, tornatanar. De rendes, bar a vendegszoba nem tul tiszta, de egyenlore nem alltunk neki a nagytakaritasnak:)szoval, jo, hogy hoztunk takarot es kisparnat...De nagyon kedves, csak nem mindig lehet erteni, hogy mit mond. Persze, csak en nem ertem, Tamas mindig:) vagy ha nem, akkor jon a ..sorry? En jobbara hallgatni szoktam vagy jon a ..sorry? :)probalgatom a beszelgetest!!!:)
Ma vettunk Sim kartyat, van telefonszamunk:
Tamase:+64212684413
Sarie:+64212678797
Lassan kipihenitek a New Brooklyn okozta sebeket:), itt mar delutan van. Egesz nap setaltunk a varosban, voltunk mar muzeumban is. Ja, es egz pici pingvint a kikotoben. Sajnos pont nem tudtuk lefotozni, mert elbujt.
Nemsokara megint irunk, addig is sok puszi Mindenkinek!!....azert hianyoztok:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Hu, meg szerencse, hogy azokat a parnakat a nagyi tomte, a mostani ludak, ugye mar nem megbizhatok, mindenfele virus, ez-az... Most vagy az van, hogy az uj zelandi (meg mindenfele mas, ahol atjottetek) vamosok profik, es lattak, hogy o-ludtollat csempesztek, vagy szerencsetek van es nem mukodott a ludtoll-erzekelojuk.

Névtelen írta...

Egyetértek Zsókával, a lúdtollcsempészet igazán veszélyes dolog, de megéri, mert kényelmes, finomabb álmokat biztosít, és semmi sem ringat olyan kellemesen álomba, mint a MAGYAR, különösképp a Vas megyei lúdtollal tömött párna.
Volt valami izgalmasabb dolog is a lúdtollcsempészetnél, pl. volt turbulencia? Milyen volt a légiutaskísérőkisasszony fehérneműje? Hobbitok? Gándálf? Meg egyébként is?