2007. február 13., kedd

Üdvözlet Dubaiból




Megérkeztünk Dubaiba, ahol kisebb szenvedés után sikerült életet lehelni a wifibe, és már videótelefonáltunk is Sári szüleivel, most pedig a maradék töltésünket a blogra pazaroljuk..:-)
Itt élgy viszonylag rövidebb időt töltünk, már csak 8 órát. Jelenleg 00:46 perc van.:-)
Tök frcsa, lassan kezdjük majd elveszíteni az időérzékümket is.:) Szóval előttünk áll 8 teljes óra a dubai-i reptéren...mit is csináljunk? Majd mindenképp kipróbáljuk a tisztálkodási lehetőségeket:)hüsikendővel és utazós fogkefével és egy rágóval feldobva:) és várunk meg nézzük az embereket. Egyébként nagyon nagy a forgalom.
Holnap reggel megyünk tovább, otthoni idő szerint 6 körül és a következő állomás Singapore:) De ott csak tankolunk. Onnan Brisbane és a végcél Auckland:) Írunk, amint tudunk!!!
Ja!!Hát majdnem elfelejtettük a legfontosabbat elmesélni:)A mi gépünkön utazott Oroszlán Szonja magyar színművésznő:)és ismeretlen édesanyja:).
Nagyon sokszor puszilunk mindenkit!!!!!!Vigyázzatok magatokra....mi is:)!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Tök jó, hogy tegnap este tudtunk kommunikálni, veletek. (még a hanggal kell valamit csinálni) Megkaptuk a becsekolásról az üzenetet is. Vigyázzatok Pusz. Marci

Névtelen írta...

Van egy olyan blog is, hogy tulazoperencian, de az USAbol.

Névtelen írta...

A nevetekben üzenem minden barátnak és ismerősnek, hogy elhagytátok Szingapúrt és rettentő fáradtak vagytok. Megjegyzem: még egyszer ugyanennyit kell megtennetek!
Őszintén valljátok be (miután megérkeztetek), hogy voltak pillanatok, amikor megbántátok, hogy elindultatok. Nem mondom azt, hogy "én persze megmondtam", de emlékeztetlek benneteket, hogy "én ezt persze megmondtam" Egyébként kicsit irigyellek benneteket és(igaz ezt még nem mondtam)már most hiányoztok mamma

anna írta...

Szia Pöri család!

Marha jó, hogy Oroszlán Szonjával és ismeretlen mamájával utaztatok!! Gondolom ez igazán feldobta az utazásotokat és enyhítette minden fáradalmatokat.
Remélem rendben megérkeztetek - egy csomag sem veszett el, a szállásadó nem pszihopata stb. - és hogy mihamarabb újabb hírt adtok magatokról.
Üdv, Anna E.

Unknown írta...

Már több, mint 10 órája ott tanyáztok a világ másik végén, és semmi hír...? Miről beszélgetünk így a New Brooklynban?:-)
A 36 órás utatok igazán elröppent gyorsan...de szólt már valaki, hogy közben visszaállították a királyságot itthon? Bajnai Kordont választották uralkodóvá, és jég hiányában a Lánchídon tették a fejére a koronát. (nemzeti étel lett a Cordon Bleu) Persze közben őrjöngtek a kordonbontók, mert ez még nekik sem jutott eszükbe. A Pali lett a nádor, én pedig háztartásbeli vagyok, most éppen kacsapecsenyét sütök, miközben kitúrjuk a Sólyomékat a Sándor Palotából. Ha hazajöttök tartunk egy jó kis lakásavatót, mienk az egész VÁR! (Amúgy nektek szántuk a Vajdahunyad várát, vagy felújítjuk kicsit a Boldogkőváralján lévő kicsit lepukkant rezidenciát)
Na, csak ennyiből maradtatok ki.

Névtelen írta...

Sziasztok! Újabb INFOK! Na nem az INFO RÁDIÓBÓL :)! BRÉKING NYÚZ! Vaspöri Sára és Czabán Tamás megérkeztek nyú-zélandra, már fürödtek a csendes óceánba most van az alvó idejük. Hamarosan jelentkeznek. Czabán Márton Üröm Press Magyarország.