2007. március 3., szombat

Atadtam a stafetabotot...

Kedves Vaspori-fan-ek!

A muveszur egyeb elfoglaltsagai miatt sajnos az utobbi idoben keveset tudta latogatni a blogot. Minden kedves rajongojat udvozli es a kesobbiekben majd igyekszik gyakrabban hirt adni magarol.
Ezek szerint ram mar nincs szukseg...igen megsertodtem:)Akik szerettek, azokat udvozlom, mostantol hatterbe kell vonulnom e nagysag:) mellol.
(akik erdeklodnek irantam, azokkal majd email-ben.....):)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ne durcizz, írj csak:) Tamás meg erőltesse meg magát és írjon valamit.
csók: benu

Névtelen írta...

Akkor ezért nem válaszolsz a levelemre?:-)Még jó, hogy a Benu így ért az emberekhez, és megnyugtatott:-)(mármint téged, Saca, nem engem.)

Névtelen írta...

Sacikam, tegnapelott mellettem lett volna a helyed!!! Tudod, hol? Hat a diplomaoszton! Nem vettem at helyetted, mert gaz lett volna kettovel meglepni, de azert gratulalok!
Droszi

Névtelen írta...

Hali!

1: ne sertodj meg Sac, az nem a te mufajod, hanem az enyem es en levedettem!:D :D
Ne tessek abbahagyni am az irkalast! Most jutottam fel a netre, pentek este erkeztem Nantesbol ahol isteni kajakat meg borokat ettem-ittam... Huh, azert ezek a franciak tudjak am mitol doglik a legy! olyanokat ettem, hogy az inyencsegem kiralyul kielhette magat.
Amugy a konferencia tok jol sikerult, mindenki nagyon meg volt elegedve, en meg eldontottem, hogy meg kell tanulnom franciaul, mert hat az ugy nem megy hogy ott ulok a borszakerto mellett es semmit nem ertek abbol amit mond a borokrol!!!

Orulok, hogy a tanulas megy, kerunk pontos beszamolot minden egyes angol konyvrol amit elolvasol! Ja, a filmeket remelem felirattal nezitek? Nekem meg mindig nehez moziban megerteni mi van a feliratok nelkul (neha)... Szoval ne csuggedj, hogy eddig csak a lenyeget a Music and Liricsnek tudtad megerteni!:D :D

Sok puszi, kerunk beszamolot a Maori kirandulasrol es a gulyasrol! Illetoleg koveteljuk Saccot, hogy tovabbra is irkaljon!!!:D :D


Na cupp
Anna (Skordai)

Névtelen írta...

Szia Czabókám!

Nem nagyon volt időm írni, nagyon sok meló volt a héten, a hétvégén meg szülinapokat ünnepeltünk (Petra: 20, Tomi: 26). Dehát úgyis Skypoltunk a héten (TUDOD ANNA :-))
A jövő héten szombaton is dolgozom. Már előre rémeket látok, hogy fogom bírni fizikailag. Általába átalszom a hétvégéket.
Itthon minden változatlan. Már teljesen kivagyok éhezve az új ingerekre, úgyhogy elhatároztam magam, hogy egy-kát hónapot adok magamna, és nagy változtatásokat iktatok be az életembe. Persze, persze...
Nagyon örülök, hogy ilyen jó nektek ott kint. De tényleg minden ok. Írj nekem levelet, addig is, amíg nem tudunk chatelni. Ja, és Annától (Skodritól) is nagyon várok már egy korrekt élménybeszámolót és leendő cégünk stratégiai tervének kidolgozását.
Na, pusz mindenkinet. Tomcsi tényleg írjon.
Kovakőcske